top of page

Mikä Kenguru?

Kengurumedia on uusi kotimainen ulkomainosyhtiö, jonka tukipylväinä toimivat perinteisen ulkomainonnan ratkaisut – hienosäädettynä tämän päivän tarpeisiin. Palveleva ja ammattitaitoinen tiimi, toimivat tuotteet sekä nykyaikaiset mittaustavat takaavat parhaan alueellisen tavoittavuuden ja läjäpäin kontakteja järkevällä budjetilla.

Uusi nimi, vanhat tekijät

Kengurumediassa yhdistyy pylväsmainonnan ja bussimainonnan pitkäaikainen osaaminen. Halusimme tuoda perinteisen ulkomainonnan menestystarinat saman katon alle, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä parempaa, joustavampaa ja kokonaisvaltaisempaa palvelua.

Kun siis haluatte näkyvyyttä ulkona, tiedätte mistä sitä löytyy. Loikkaa kanssamme menestyjien matkaan!

Ota yhteyttä

Kiitos! Viestisi on vastaanotettu. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Bussimainos.com, Atlas-Media ja Mediamix ovat osa Kenguru Mediaa

Miksi valita Kenguru?

Kenguru Media on uusi kotimainen ulkomainosyhtiö, jonka tukipylväinä toimivat perinteisen ulkomainonnan ratkaisut – hienosäädettynä tämän päivän tarpeisiin. Palveleva ja ammattitaitoinen tiimi, toimivat tuotteet sekä nykyaikaiset mittaustavat takaavat parhaan alueellisen tavoittavuuden ja läjäpäin kontakteja järkevällä budjetilla.

Kenguru Mediassa yhdistyvät pylvästaulumainonnan ja bussimainonnan pitkäaikainen osaaminen. Halusimme tuoda perinteisen ulkomainonnan menestystarinat saman katon alle, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä parempaa, joustavampaa ja kokonaisvaltaisempaa palvelua.

Kun siis haluatte näkyvyyttä ulkona, tiedätte mistä sitä löytyy. Loikkaa kanssamme menestyjien matkaan!

Tutustu Bolt.Worksin asiakastarinaan ja katso, mitä hyvä tavoittavuus oikeasti tarkoittaa.

Musta kenguru keltaisella taustalla
bottom of page