top of page
Kengurumedian ja Laulavan Ovipumpun logo mustalla taustalla

​Kenguru Mediaan liittyy kolme yhtiötä

Kenguru Media lanseerataan kolmen ulkomainosyhtiön kokoonpanona.

Atlas-Media Oy, Suomen Liikennemediat Oy sekä Ulkomainosyhtiö Laulava Ovipumppu Oy liittyivät ensimmäisenä Kengurun ulkomainosperheeseen. 


Vuoden 2022 alusta bussimainosliiketoiminta yhdistettiin Bussimainos.com brändin alle, joka on alalla entuudestaan tuttu. Laulavan Ovipumpun ja Liikennemedioiden liiketoimintojen yhdistäminen saman katon alle helpottaa bussimainonnan ostamista ja mahdollistaa entistä laajemman ja paremman näkyvyyden. Kenguru Median asiakkaat voivat hyödyntää jopa yli 1500 bussin mainospinnat, 15 kaupungissa ympäri Suomen. 


Lisäksi Kenguruun liitettiin Atlas-Media, joka palvelee asiakkaita lyhtypylvämainonnassa. Atlas-Median ja Bussimainos.comin yhteistoiminta tukee ja täydentää ulkomainostarjontaa siten, että kokonaisuudessaan Kenguru Media palvelee asiakkaita yli 35 kaupungissa ja kunnassa. 


Kenguru Media tulee tulevaisuudessa palvelemaan erityisesti suurempia brändejä ja media- & mainostoimistoja, mutta Bussimainos.com ja Atlas-Media säilyttävät kuitenkin oman liiketoiminnan ja myyntiverkoston, jotka palvelevat vanhoja asiakkaita edelleen, tuttuun ja turvalliseen tapaan.Lisätiedot:


Henry Valkonen, COO

Ulkomainosyhtiö Kenguru Media Oy

p. 040 593 3919bottom of page